VAERSA

Logo Generalitat

Parcs Naturals

Un dels principals serveis que presta VAERSA, sobre la base dels encàrrecs que rep de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, és dotar als diferents Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana de les infraestructures necessàries per a fomentar i facilitar l'ús públic d'aquests, així com el manteniment de les seues instal·lacions. 

Cal destacar la restauració d'edificis destinats a albergar els centres de visitants dels següents parcs naturals: PN de la Serra d'Espadà, PN de la Serra d'Irta, PN de las Hoces del Cabriel, PN de la Serra de Mariola i PN del Montgó.

Esmentar també la instal·lació de diferents exposicions que reflecteixen i ressalten les característiques més rellevants de cadascun dels Parcs.

També s'han realitzat diferents infraestructures en aquests parcs dedicades a investigació i producció d'espècies, tant vegetals com animals, com el laboratori de la piscifactoria del Palmar en el PN de l'Albufera.

Destacar també els treballs dirigits a l'accessibilitat de persones amb discapacitat en la seua mobilitat, a través de la instal·lació de passarel·les adaptades.  

Scroll a l'inici