VAERSA

Logo Generalitat

Formació del medi natural

Formació d'auditors forestals

VAERSA és una de les empreses espanyoles autoritzades per PEFC (Sistema Paneuropeu de Certificació Forestal) per a impartir els cursos de formació per a Auditors Forestals, capaços de certificar si la gestió de les empreses del sector forestal compleix amb la nova normativa de qualitat europea UNE-EN-162.000.

Una vegada superat el curs i després d'un període de pràctiques, els alumnes poden sol·licitar la inscripció en el registre oficial de PEFC-España com a auditors acreditats i amb competència per a avaluar i atorgar la Certificació Forestal a les empreses que ho sol·liciten l'oportuna.

La Certificació Forestal és un procés voluntari al qual se sotmeten les empreses del sector (per exemple: productors de fusta, gestors forestals, etc.) Per a acreditar que les seues pràctiques i els seus productes asseguren l'activitat sostenible de les masses forestals i les normatives de qualitat europees

Formació Mediambiental

VAERSA, també organitza nombrosos cursos de formació mediambiental en matèria de sanitat forestal, prevenció d'incendis forestals, treballs forestals, etc., que són impartits tant als membres del Voluntariat Ambiental, com als treballadors de Parcs Naturals i altres amb interés en la incorporació al món laboral forestal, així com als seus propis empleats.

S'han realitzat en l'última campanya un total de 259 cursos amb una formació de 1.392 persones. Les matèries impartides han sigut: Prevenció d'incendis, Voluntariat forestal, Voluntariat ambiental, Utilització de maquinària forestal i Conducció eficient.

Scroll a l'inici