VAERSA

Logo Generalitat

Desenvolupament de programari / Aplicacions a mesura

En VAERSA dissenyem i desenvolupem aplicacions d'escriptori, sobre Internet o en dispositius mòbils, a mesura de les necessitats del client. Estem especialitzats en diferents entorns de programació web, aplicacions. NET, i en personalització de diferent programari de propietari, com ArcGIS. En entorns de base de dades, treballem amb tota mena de Sistemes Gestors de Bases de dades Relacionals:

  • Internet: Disseny, programació, gestió i administració de llocs i aplicacions web en entorns 2.0 i de gestió de dades: fòrums, blog, xarxes socials privades, motors de cerca personalitzats, connexió contra qualsevol base de dades, generació d'informes ad hoc, etc.
  • Aplicacions d'escriptori: Cobrim tot el cicle de disseny lògic, programació, posada en marxa i manteniment d'aplicacions d'escriptori des de zero, sobre llavors .NET. Acompanyem al client en la identificació de necessitats, definició de requisits i formació de personal.
  • Dispositius mòbils: Desenvolupament d'aplicacions per a telèfons intel·ligents, tant en iOS com Android, manteniment i actualització, gestió de les aplicacions en Android-market i App-STRO
  • ESRI: Personalització de programari de la casa ESRI, programació d'aplicacions sobre sistemes d'informació geogràfica, programació i disseny de visors cartogràfics, etc.

Projectes finalitzats

Sanva

Dins de la col·laboració de VAERSA en l'execució del Programa Coordinat de Lluita, Control i Erradicació de Malalties dels Remugants a la Comunitat Valenciana, VAERSA ha desenvolupat una aplicació per a la gestió interna de la informació de tots els controls sanitaris obligatoris els remugants presents en el Programa Anual Zoosanitari de la Comunitat Valenciana.

L'equip de veterinaris de VAERSA, durant la campanya de sanejament de 2015, va començar a treballar amb aquesta aplicació informàtica (Sanva). D'aquesta manera, es dona resposta les necessitats de la Conselleria en l'execució dels treballs de sanejament ramader, incloent-hi l'establiment d'una base de dades central, l'intercanvi de dades entre aquesta i els terminals de captura de dades en camp, els quals, a més, permeten el maneig / edició de la informació. L'objectiu que es persegueix amb aquesta aplicació informàtica és optimitzar els recursos materials i humans, per a facilitar la recollida de dades en el camp i l'enviament en format electrònic al Servei Veterinari Oficial i en la Unitat d'Anàlisi en Sanitat Animal.

Comunicats Diaris de Caça (PDC)

VAERSA ha desenvolupat una aplicació per a la Reserva Valenciana de Caça «Mola de Cortes» per a modernitzar la gestió del servei de guies-zeladors de caça en les seues funcions de: vigilància, seguiment de les poblacions de caça major (cabra salvatge i mufló), cens, control sanitari, guies de caça en la modalitat de caça per acostament i control de la caça menor.

L'aplicació està dissenyada per a tauletes tàctils que els zeladors utilitzaran in-situ, portant un control en temps real de tot el treball realitzat. L'aplicació genera comunicats amb informació addicional com a puntuació de trofeus, fotos dels animals caçats o trobats i localització geogràfica, així els clàssics comunicats en paper passen a informació telemàtica documentada.

Scroll a l'inici