VAERSA

Logo Generalitat

Disseny web

Internet és, probablement, l'entorn de treball i d'intercanvi d'informació més necessari en qualsevol organització actual, de manera que no sols és imprescindible la presència a la Xarxa, sinó que aquesta presència siga rendible des del punt de vista de negoci i estiga actualitzada a la tecnologia i enfocament d'Internet. Disposar d'eines col·laboratives, basades en entorns 2.0, l'optimització de l'ús del núvol, o la selecció de les millors aplicacions per a les nostres necessitats, són estratègies que marcaran la diferència. 

Disseny 

En VAERSA dissenyem, programem i mantenim, tot tipus de pàgines web, tant els especialment orientats a gestió i administració d'empreses, com els orientats a la venda i comercialització de marques. Assessorem el client pel que fa a l'estructura i contingut de la pàgina, dissenyem i programem el Portal Web i les seues aplicacions, programem gestors de contingut que faciliten al client final el manteniment i actualització del seu lloc web, etc. 

Actualització 

L'actualització tecnològica o l'adaptació a estàndards d'imatge corporativa o d'accessibilitat, són alguns dels desafiaments que han d'enfrontar les Pàgines Web de les empreses. En VAERSA oferim serveis de:

  • Migració de llocs per a complir amb estàndards oficials d'Accessibilitat
  • Adaptació de portals a nous manuals d'imatge corporativa 
  • Canvi de la tecnologia de la programació, migrant arquitectures, llenguatges o aplicacions
  • Migració del lloc web a dispositius mòbils tipus Telèfon intel·ligent, aprofitant la capacitat de geolocalització d'aquests últims
  • Migració de dades i aplicacions al Núvol, optimitzant els recursos del client i la seua accessibilitat descentralitzada i segura
Scroll a l'inici