Palla de l'arròs

T' Interessa

Subhastes de béns

Propostes de col·laboració pública

Infraestructures Parcs Naturals

Un dels principals serveis que presta VAERSA??, sobre la base dels encàrrecs que rep de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, és dotar els diferents Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana, de les infraestructures necessàries per a fomentar i facilitar l'ús públic d'aquests, així com el manteniment de les seves instal.lacions.

Cal destacar la restauració d'edificis destinats a albergar els centres de visitants dels següents Parcs Naturals: PN de la Serra d'Espadà, PN de la Serra d'Irta, PN de les Hoces del Cabriel, PN de la Serra de Mariola i el PN del Montgó.

Esmentar també la instal·lació de diferents exposicions que reflecteixen i ressalten les característiques més rellevants de cada un dels Parcs.

També s'han realitzat diferents infraestructures en aquests parcs i dedicades a la investigació i producció d'espècies, tant vegetals com animals, com ara el laboratori de la piscifactoria del Palmar al PN de l'Albufera.

Destacar també els treballs dirigits a l'accessibilitat de persones amb discapacitat en la seva mobilitat, a través de la instal·lació de passarel·les adaptades.

Fotografies:

Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen