Palla de l'arròs

T' Interessa

Subhastes de béns

Propostes de col·laboració pública

Obres d'Emergència

Entre les diferents missions que la Generalitat Valenciana encomana a VAERSA??, cal destacar els treballs realitzats en situacions d'especial contingència. Al llarg i ample de tot el territori de la Comunitat Valenciana, l'organització disposa dels mitjans materials i humans necessaris per a una ràpida intervenció en situacions d'urgència.

Podem recordar la Declaració d'Emergència per Pluges de setembre de 2004 i que van afectar la província de Castelló i València, provocant grans desperfectes en la xarxa de pistes forestals i rurals de la Serra Calderona i de la Serra d'Espadà. Per aquesta situació, VAERSA ??va disposar un elevat nombre d'equips de moviment de terres que va aconseguir habilitar en un temps rècord aquestes infraestructures de comunicació.

Molt important van ser també les actuacions dutes a terme a la Serra d'Espadà després de la Declaració d'Emergència per part del Consell de la Generalitat, arran de l'incendi forestal que va tenir lloc el gener de 2005. En aquest cas es va procedir en primer terme a l'extracció de la fusta cremada. Amb posterioritat es van realitzar obres per a control de l'erosió, així com de condicionament dels camins que vertebren el Parc Natural i de construcció de dipòsit d'aigua per a incendis forestals.

Fotografies:

Imagen Imagen Imagen Imagen