Formació Medi Natural Forestal

Formació d'auditors forestals

VAERSA ??és una de les empreses espanyoles autoritzades per PEFC (Sistema Paneuropeu de Certificació Forestal) per impartir els cursos de formació per Auditors Forestals, capaços de certificar si la gestió de les empreses del sector forestal compleixen amb la nova normativa de qualitat europea UNE-EN -162.000.

Un cop superat el curs i després d'un període de pràctiques, els alumnes poden sol·licitar la inscripció en el registre oficial de PEFC-Espanya com a auditors acreditats i amb competència per avaluar i atorgar la Certificació Forestal a les empreses que ho sol·licitin.

La Certificació Forestal és un procés voluntari al qual se sotmeten les empreses del sector (per exemple: productors de fusta, gestors forestals, etc.) Per acreditar que les seves pràctiques i els seus productes asseguren l'activitat sostenible de les masses forestals i les normatives de qualitat europees

Formació Mediambiental

VAERSA??, també organitza nombrosos cursos de formació mediambiental en matèria de sanitat forestal, prevenció d'incendis forestals, treballs forestals, etc. Impartint-se tant als membres del Voluntariat Ambiental, com als treballadors de Parcs Naturals i altres amb interès en la incorporació al món laboral forestal, així com als seus propis empleats.

S'han realitzat en l'última campanya (2010/2011) un total de 259 cursos amb una formació de 1.392 persones. Les matèries impartides han estat: Prevenció d'incendis, Voluntariat forestal, Voluntariat ambiental, Utilització de maquinària forestal i Conducció eficient.

 

Fotografies:

Imagen Imagen Imagen