Acta N.1 Fons Ajudes Socials 2011  (Clica ací)
VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, S.A.: Oferta d'ocupació pública any 2017  (Clica ací)
Vaersa Vaersa Vaersa Vaersa Vaersa

Publicacions


A tota persona que puga interessar:

La DG de Vaersa vol recordar, com ja va dir en el seu moment, que no té cap vinculació amb cap empresa diferent a Vaersa, ni que es dedique al mateix objecte social ni a qualsevol altre.

Durant l'anterior etapa professional efectivament vaig estar al càrrec d'un grup d'empreses, però a través d'un acord signat el 22 d'Abril del 2015, més d'un més abans de les eleccions de Maig del 2015, vaig presentar la meua renuncia i per tant cessament de totes 3 empreses de les que era administrador.

Per diferents circumpstàncies dues d'estes empreses mai arribaren a tindre cap activitat, i les persones que s'han de fer càrrec d'elles no han tingut cap interés en fer constar eixe canvi en l'administració front al Registre Mercantil. Destacar que este canvi solament pot fer-lo qui es decidisca que siga el representant legal de l'empresa, ja que jo ja hi vaig renunciar, i per tant no tinc capacitat legal per fer-ho.

Esta DG lamenta profundament que hi puga haver cap malentés a este respecte i espera que este tema quede definitivament tancat.

Atentament​